Blogger Widgets
Jika Anda mempunyai artikel yang ingin dipaparkan di sini beserta dengan nama anda, sila klik button "Share your article/contact us" di bawah. Terima kasih atas perkongsian artikel. Artikel dari anda amat dialu-alukan..

Followers

Follow my status update (Dakwah kerana Allah)

Anda sakit? Ramai yang bergantung pada ubat kimia sehingga merosakkan buah pinggang.. Mengapa tidak dengan herba?? Lawati website perubatan jawi dan thibbun nabawi untuk mendapatkan rawatan tentang penyakit anda 100% tanpa bahan kimia.

Sunday, 26 April 2015

Terima pengijazahan ilmu penyembuhan secara jarak jauh

MASTER KUNDALINI REIKI
Sebelum kita membahas lebih lanjut tentang Kundalini Reiki, marilah kita terlebih dahulu memahami secara ringkas tentang apakah itu Kundalini.

APA ITU KUNDALINI?

Banyak diperkatakan bahawa Kundalini adalah suatu kekuatan luar biasa yang terdapat dalam tubuh seseorang. Kundalini adalah berasal daripada bahasa Sangkrit yang bermaksud “gulungan”. Dalam keadaan tidur (belum bangkit dan belum aktif) , kundalini berbentuk gulungan 3½ lingkaran yang terletak di sumsum tulang belakang manusia, tepatnya di bawah tulang ekor (perinum). Ketika kundalini sudah bangkit dan aktif ia akan merambat naik melalui jalur sushumna, menembus semua chakra dan akhirnya keluar dari chakra mahkota. Pada saat merambat naik, kundalini akan membersihkan semua jalur-jalur energi yang dilaluinya dan saat itu, anda akan merasakan sensasi-sensasi tertentu ditubuh anda.


Pada saat ini kundalini dapat dikatakan sebagai energi. 7000 tahun yang lalu kundalini tidak dapat digambarkan dalam istilah energi kerana pada saat itu pengertian akan energi belum ditemukan. Dalam masyarakat nusantara seperti di Malaysia dan Indonesia, Kundalini sering dikaitkan dengan kekuatan luar biasa, kebatinan, Tenaga Dalaman, kuasa penyembuhan dan kuasa psikik. Manakala didunia barat, Kundalini pula dikaitkan dengan daya kreativi dan kepintaran manusia.

KUNDALINI REIKI
Kundalini Reiki merupakan salah satu jenis Reiki yang sekian banyaknya tersebar ketika ini. Ianya lebih mudah, tanpa penggunaan simbol, warna atau visual yang merumitkan.
Kundalini Reiki bermakna saluran penyembuhan yang tertentu dan cakra-cakra telah dibuka dan anda dengan itu mendapat jalan masuk ke tenaga bumi. Cakra akar iaitu pusat tenaga terletak berhampiran hujung tulang belakang berperanan sebagai pintu masuk untuk tenaga reiki kundalini. Selepas proses pengaktifan dilakukan tenaga akan mengalir keseluruhan tubuh melalui saluran utama tenaga dan keluar dari cakra mahkota yang terletak dibahagian atas kepala. Saluran tenaga ini bergerak dari cakra akar ke cakra mahkota. Kundalini terbuka bermakna,selepas suatu masa yang tertentu,pemerosesan pembersihan cakra-cakra pun akan mencapai kesempurnaan. Ianya bererti segenap bahagian-bahagian tubuh dan saluran tenaga telah diperolehi dan telah tersedia untuk digunakan dalam berbagai situasi penyembuhan.

Rawatan menutup hijab mata batin percuma - Jarak Jauh

Assalamualaikum..

Dengan nama Allah yg maha pemurah lagi maha penyayang.

Jika anda atau saudara anda mengalami kejadian terbuka hijab pada mata batinnya dan sentiasa melihat dunia ghaib, jika ingin menutup kembali hijab itu silakan hubungi saya di talian :

017 4707100 - Mohd Rahimi

Semuanya akan dilakukan secara jarak jauh sahaja secara PERCUMA. InsyaAllah.



TERIMA KASIH

Monday, 28 April 2014

Harga Promosi Habbatus Sauda Terhad


Hadis yg diriwayatkan oleh Aisyah ra, beliau pernah mendengar Rasulullah saw bersabda: "Sesungguhnya Habbatus Sauda' boleh menyembuh segala penyakit kecuali Al sam". Aku bertanya "Apakah Al-Sam itu?. Baginda menjawab "Al Sam itu ialah maut". (HR Bukhari)

Harga asal : RM 48

Harga Promosi : RM 35
Promosi sah sebelum bulan Ogos 2014

Tempahan - Rahimi , 0174707100



Tuesday, 25 March 2014

Jana pendapatan harian/mingguan/bulanan online



Sila klik RM20Segera dan pilih daftar ahli...


Testimoni Ahli 


Cik Suriati, Kuala Lumpur
" Memandangkan modal ciput iaitu RM20 shj saya beranikan diri untuk sertai RM20segera. Masa terluang waktu malam saya gunakan untuk promot kat kawan2..hasilnya amat memuaskan..saya dah dapat RM500 dalam masa beberapa hari sahaja. Petuanya senang aje hantar email kat kenalan kita , letak kat face book atau masa chating dengan kawan2. 

En. Saufi, Sungai Petani, Kedah
" Jom kita jana income bersama RM20segera.com. 100 komisen, taja je duit terus masuk ke akaun bank. Yang bestnya kat sini, kita dapat sms kalau ada orang join bawah kita. Tugas kita login dan aktifkan je  Tak perlu ragu-ragu no hp penaja pun ada, senang untuk dihubungi"

Cikgu Wan, Perak
" Program Rm20Segera memang hebat, saya join baru 2 minggu dah dapat RM300. Saya join masa promosi dulu. Jangan takut ini program 100% komisyen, tak ada maknanya SCAM, anda rajin anda dapat duit"

En Anuar Nazir, Sentul, KL
" giler gempak program ni..mule2 ingat ragu2 gak nk masok mende ni..tapi cube la jugak sebab modal die rendah..tngok2 sehari lpas bank-in RM20 ke dlm acc bank upline..saye terime sms yang kate RM60 telah dimasokkan ke acc bank saye..lpas ni nk promosi giler2 la web saye..thankz to poad ( my upline ) coz kenalkan saye ngan RM20segera ni.

En Syah Zul, Kota Bahru, Kelantan
" dgn hnye modal serendah Rm20,sy bjye mdpt Rm300++ dlm mse 5 hari je.. mmg untung ble join system n.. ini dpt dpt mnambahkn pndaptan harian tnpa perlu bkerja...."

En Ridzuan, Seremban, Negeri Sembilan
" hanya bermodalkan rm20.00 saya dapat wang tiap-tiap hari tanpa bekerja..."


http://www.rm20segera.com/?r=rahimimuslim


Wednesday, 20 November 2013

KIsah Penuh Nabi Musa as Ingin Melihat Allah swt

Surah al-a'araf ayat 143
_______________________________________________
Imam Muwafuquddien bin Quddamah Al-Maqdisy dalam bukunya "at-tawwabin" menyebutkan Muhammad bin Ishaq menggambarkan Allah swt berfirman kepada MUsa: Wahai ibnu Imran!! bahawasanya tidak seorangpun mampu melihatku. kemudian Musa berkata: "Rabb!! Sesungguhnya  tiada sekutu bagiMU. sesungguhnya setelah doaku melihat-Mu lalu mati lebih aku sukai daripada aku hidup namun tidak melihat-Mu. Rabb!! sempurnakanlah nikmat, kurnia dan kebaikan-Mu dengan mengabulkan apa yang aku pinta, sehingga aku bisa mati dengan menapaki jejak itu.

kongsi artikel anda di sini dengan cara mudah dan cepat

Thank you if you like!!