Blogger Widgets
Jika Anda mempunyai artikel yang ingin dipaparkan di sini beserta dengan nama anda, sila klik button "Share your article/contact us" di bawah. Terima kasih atas perkongsian artikel. Artikel dari anda amat dialu-alukan..

Followers

Follow my status update (Dakwah kerana Allah)

Anda sakit? Ramai yang bergantung pada ubat kimia sehingga merosakkan buah pinggang.. Mengapa tidak dengan herba?? Lawati website perubatan jawi dan thibbun nabawi untuk mendapatkan rawatan tentang penyakit anda 100% tanpa bahan kimia.

Monday, 21 November 2011

Muhasabah diri - Renungan bersama

Sama-samalah kita bermuhasabah diri... Adakah kita benar-benar sedar tentang hakikat kita sebagai hamba Allah swt.... Sebagai manusia biasa, memang kita tidak dapat lari daripada melakukan dosa besar, tetapi kita haruslah memohon ampun atas setiap kesalahan yang kita lakukan. ingatlah, sesubgguhnya Allah maha menerima taubat  hamba-hambanya.
"Wahai hamba-hambaku yg melampaui batas terhadap diri mereka sendiri! janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. sesungguhnya Allah maha mengampuni dosa-dosa semuanya. sungguh, Dialah yang maha pengampun, maha penyayang"[39:53]Dapatkan info agama di facebook anda. Follow me (Niat kerana Allah)

No comments:

Post a Comment

kongsi artikel anda di sini dengan cara mudah dan cepat

Thank you if you like!!