Blogger Widgets
Jika Anda mempunyai artikel yang ingin dipaparkan di sini beserta dengan nama anda, sila klik button "Share your article/contact us" di bawah. Terima kasih atas perkongsian artikel. Artikel dari anda amat dialu-alukan..

Followers

Follow my status update (Dakwah kerana Allah)

Anda sakit? Ramai yang bergantung pada ubat kimia sehingga merosakkan buah pinggang.. Mengapa tidak dengan herba?? Lawati website perubatan jawi dan thibbun nabawi untuk mendapatkan rawatan tentang penyakit anda 100% tanpa bahan kimia.

Tuesday, 25 March 2014

Jana pendapatan harian/mingguan/bulanan online



Sila klik RM20Segera dan pilih daftar ahli...


Testimoni Ahli 


Cik Suriati, Kuala Lumpur
" Memandangkan modal ciput iaitu RM20 shj saya beranikan diri untuk sertai RM20segera. Masa terluang waktu malam saya gunakan untuk promot kat kawan2..hasilnya amat memuaskan..saya dah dapat RM500 dalam masa beberapa hari sahaja. Petuanya senang aje hantar email kat kenalan kita , letak kat face book atau masa chating dengan kawan2. 

En. Saufi, Sungai Petani, Kedah
" Jom kita jana income bersama RM20segera.com. 100 komisen, taja je duit terus masuk ke akaun bank. Yang bestnya kat sini, kita dapat sms kalau ada orang join bawah kita. Tugas kita login dan aktifkan je  Tak perlu ragu-ragu no hp penaja pun ada, senang untuk dihubungi"

Cikgu Wan, Perak
" Program Rm20Segera memang hebat, saya join baru 2 minggu dah dapat RM300. Saya join masa promosi dulu. Jangan takut ini program 100% komisyen, tak ada maknanya SCAM, anda rajin anda dapat duit"

En Anuar Nazir, Sentul, KL
" giler gempak program ni..mule2 ingat ragu2 gak nk masok mende ni..tapi cube la jugak sebab modal die rendah..tngok2 sehari lpas bank-in RM20 ke dlm acc bank upline..saye terime sms yang kate RM60 telah dimasokkan ke acc bank saye..lpas ni nk promosi giler2 la web saye..thankz to poad ( my upline ) coz kenalkan saye ngan RM20segera ni.

En Syah Zul, Kota Bahru, Kelantan
" dgn hnye modal serendah Rm20,sy bjye mdpt Rm300++ dlm mse 5 hari je.. mmg untung ble join system n.. ini dpt dpt mnambahkn pndaptan harian tnpa perlu bkerja...."

En Ridzuan, Seremban, Negeri Sembilan
" hanya bermodalkan rm20.00 saya dapat wang tiap-tiap hari tanpa bekerja..."


http://www.rm20segera.com/?r=rahimimuslim


Comments
11 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

11 comments:


  1. salam..

    saya sarankan awk try jobdirumah ni...kerja dari rumah..income pun senang masuk..yang kompem dpt duit..
    yela...kte da buat keja..mst dpt gaji kn??na info lebih detail...you tgk kt link ni:
    https://www.jobdirumah.com/hatsuyui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... Wahh best.. Terima kasih..

      Delete
    2. Sy da dftar ahli tetapi masih blum buat pmbyran sebab duit tkda lgsung huhu.. Bulan 6 ni bru ada duit mcm mana... Awk da dpt kerja ke?

      Delete
    3. Salam. Ini ada satu website utk sesapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
      http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

      Ataupun cuba link ini: http://www.clixsense.com/?6344221 dan juga ini: http://www.neobux.com/?r=pipahbez untuk dapatkan duit dengan cara klik iklan2 yg disediakan. Daftar free. Mudah je. InsyaAllah menjadi.

      Delete
  2. Salam. Ini ada satu website utk sesapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

    Ataupun cuba link ini: http://www.clixsense.com/?6344221 dan juga ini: http://www.neobux.com/?r=pipahbez untuk dapatkan duit dengan cara klik iklan2 yg disediakan. Daftar free. Mudah je. InsyaAllah menjadi.

    ReplyDelete
  3. Salam kepada semua,

    Kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan secara part-time atau full-time,boleh cuba ini:-

    Kerja dari rumah. Sungguh mudah.
    Layari http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL739681

    Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, **jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut! Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.

    Ini adalah kerja dari rumah yang cukup sempurna untuk mereka yang tak berkerja, yang bekerja tapi pening kepala nak cari duit lebih, pelajar, pesara dan setiap orang yang memerlukan pendapatan sampingan, kerja secara online ini adalah ideal untuk anda!

    Apa yang hendak kami tawarkan kepada anda ialah satu peluang kerja sambilan secara online yang cukup mudah dan memerlukan masa yang singkat dan anda mampu menjana pendapatan sampingan antara RM2,800 ke RM28,000 atau lebih dalam seminggu! dengan usaha anda sendiri. Semuanya tidak mustahil jika ada usaha berterusan dan bersunguh-sungguh.

    Sila klik atau open new tab url link ini:-

    http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL739681

    Semoga Sukses!!

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak dengar program rm20 ni..masa study dulu aje buat benda ni..peluang jana pendapatan online sebenarnya cukup meluas dan makin hari makin update..cuma jangan kita buat spamming dab scam sudah..

    ReplyDelete
  5. Salam En. Rahimi, selepas membaca entri ni, saya berminat utk cuba. kebetulan tgh cari pendapatan sampingan. Cuma satu je kemusyikilan, adakah ianya boleh dipercayai?

    ReplyDelete
  6. Salam sejahtera..di sini saya nak share pd sape2 yang nak tambah side income..Nak tak kalau kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??) TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang.. Anda open link dibawah yg saya bg tu dan REGISTER je anda terus dapat USD25 X 4.2= RM105... lepas tu anda dapat link sendiri dan copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya. Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 4.2=RM42. MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos ke alamat rumah anda.. Ramai yg dah Register sebab apa..??? Sebab FREE dan dapat income. Klik link ini kalau nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp kalu xcuba kita yg rugi
    http://jobrize.com/index.php?ref=693224

    ReplyDelete

kongsi artikel anda di sini dengan cara mudah dan cepat

Thank you if you like!!